Kastje

Van het kastje naar de muur.  Was het eerste wat in me opkwam, al moest ik nog wel even opzoeken wat het nu ook alweer precies betekende.

Mr. Google: ‘iemand heen en weer sturen, zonder die persoon werkelijk te helpen’.

Hm, kan ik me wel herinneren in de liefde, ergens.  Iemand aan het lijntje houden dan, komt op hetzelfde neer, in mijn hoofd toch.
Laat ons zeggen dat ik soms nogal intimiderend kan overkomen en niet ieder mannelijk wezen dat graag heeft.  Terwijl de ene soort mij maar al te graag bezig houdt en niet werkelijk durft te zeggen waar het op staat, komt de andere soort dan weer wel vlak voor mij neus staan.  In die zin dat ze mij ook niet meer doorlaten en ik dus niet meer kan groeien in mijn persoonlijkheid.  Het liefste loop ik tussen beide groepen door. 
En daar een beetje in de verte, zie ik toch nog een categorie die het goed meent.  Mijn vertrouwen is nog niet helemaal naar de knoppen.

En ondertussen doet mijn kleine witte kastje goed dienst, opgevuld met stofzuigspulletjes.  De muur recht tegenover het kastje dient als steunpilaar voor de buis van mijn elektrisch zuigtoestel. 
Op een normale poetsdag word ik dus maar al te graag ‘van mijn kastje naar mijn muur gestuurd’, in mijn eigen huisje welteverstaan.

Xxx     Sarah

Geef een reactie